Massor av nytt är nu på gång i vår stiftelse. Vi omarbetar just nu en ny verksamhetsplan samtidigt som vi stärker upp oss både operativt och i styrelsen. Vi har tagit fart med att lämna in en ny typ av ansökningar om bidrag för att nu dra igång en året runt verksamhet.

Bland nyheterna som kommer framöver är:

Omarbetning av hemsidan – den skall bli mer levande och kommunikativ med nyheter, länkar till sånt som berör oss, det kommer bli enklare att skänka pengar via kort, faktura eller sms. Man kan sponsra en viss aktivitet eller bli månadsgivare. Vi kommer också mer än tidigare kommentera det som berör oss och ge vår syn på saker så att budskapet om hur Stiftelsen Jiddra Inte ser på det kommer ut!

Nya samarbeten – vi kommer presentera nya samarbeten inför 2015 samt börja forma temaläger tillsammans med dessa samarbeten.

Året runt aktiviteter – förutom våra läger kommer vi arbeta mer med individuellt mentorskap och gruppcoachning under hela året. Här söker vi också resurser och samarbeten.

Nya krafter – vi kommer framöver tillföra nya krafter både operativt och i vår styrelse och behöver ideella krafter för det men kommer också ha visst utrymme för att betala personal.

Stötta vår verksamhet – tills vi satt upp vår nya hemsida där det enklare än någonsin kommer att gå och stötta oss via kort, faktura och sms samt månadsabonnemang så går det stötta oss som tidigare genom att sätta in valfritt belopp på vårt bankgiro: 602-8070, glöm inte skriva ditt namn eller organisation om du vill ha ditt namn på vår hemsida. Skriv också “Anonymt” om ni inte vill synas där.