Det är mycket nytt nu som händer i och kring Stiftelsen. Förutom att vi dragit igång en förening som skall jobba med lokala frågor i en demokratisk struktur så arbetar vi med att utveckla mötet med våra barn och ungdomar. Temaläger och mötesplatser både egna och i samarbete med andra föreningar tror vi på och därför hoppas vi på att alla som är intresserade passar på och sänder ett mail till info@jiddrainte.se och berättar om era idéer.

Bland de teman vi arbetar med nu är frågor kring rasism och droger. I Föreningen Jiddra Inte utgår vi mer kring alla typer av fritidsintressen från sport till kultur, matlagning och bara helt vanliga mötesplatser.

20140805_172630_00298_00002Från Inspirationslägret 2014

Möten kring fritidsintressen

I våra tankar finns nu att dra igång en mötesplats i Värmdö kommun gärna i samarbete med någon. Är det något ni brinner för speciellt kontakta oss och var med. Vi ser möten kring vanliga fritidsintressen men också dit alla kan komma och hänga och möta andra i alla åldrar. En ny typ av fritidsgård kanske eller en motorklubb, internet café, show och dans eller precis vad som helst.

Känner du dig manad och inspirerad och vill bolla detta mot oss? Skicka ett mail till info@jiddrainte.se.