Ytterligare en fin pojke på Värmdö har lämnat oss för tidigt! Han blev 19 år. Jag talade med honom för några veckor sen och han berättade om sina fina föräldrar som försökt att hjälpa honom, men mobbningen och utanförskapet i skolan gjorde ångesten för stark.Narkotikadöden

När han var 15 år så var han redan fast i missbruk. Han berättar om att det var blandning av gatudroger och statligt-knark som tog hans vänners liv. Och nu så även hans ! Mina tankar går till hans familj… himlen har fått en fin ängel! Men alldeles för tidigt tycker jag!!!

Hjälp oss att hjälpa. Vi behöver möta ungdomarna där dom är, vi behöver mötesplatser, personer som ser och hör och kan fånga upp innan det är för sent. Många debuterar och faller ur redan innan tonåren. Vi behöver bidrag för att kunna möta flera och för att kunna hålla flera läger runt om i Sverige.

Kramar Patrik

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2751823-hog-tid-att-agera-mot-narkotikadoden