Sponsra läger

Jiddra Inte är en insamlingsstiftelse som arbetar för att stötta och motivera ungdomar genom en veckas gratis inspirationsläger och efterföljande mentorskap. Vi riktar framförallt in oss mot ungdomar från utsatta miljöer som riskerar att hamna i destruktiva levnadsmönster. Det finns många unga killar och tjejer som känner ett utanförskap och som inte har några eller väldigt få positiva förebilder. De hamnar lätt i en destruktiv spiral som är svår att bryta.

 

Stiftelsen Jiddra Inte vill inspirera dessa ungdomar och visa dem på positiva valmöjligheter som de ofta inte vet om att de har. Stiftelsen ger ungdomar från utsatta miljöer en veckas gratis läger som drivs av erfarna lägerledare. En vecka med föreläsningar, workshops och där de får träffa inspirerande människor som de kan lyssna på och prata med under avslappnade former. Ungdomarna kommer få möjligheten att vistas i en miljö där de får ett andrum från vardagen. Efter lägerveckan kommer deltagarna erbjudas möjligheten att få kontakt med en av våra mentorer som kan stötta dem att hålla inspirationen uppe under tiden efter inspirationslägret. Och så att de ges tillgång till kontaktnät som de saknar.

Läs mer:

Om oss

Läger

Bildarkiv

Vill du, som privatperson eller företag, hjälpa oss att sponsra denna verksamhet? I så fall fyller du i formuläret här nedanför. Därefter skickar vi ett inbetalningskort/faktura till dig/er.

Tack så oerhört mycket på förhand.

Du som har valt att sponsra oss med minst 1000 kr kan välja att stå med på vår sida för sponsorer. Bocka för "ja" eller "nej"i rutorna nedanför om du vill göra det.

3 + 4 =